Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від Тимошенко приховують справжній стан справ з підготовкою до Євро-2012?

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що підготовка до проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року фінансується вчасно та в повному обсязі. Про це Глава українського Уряду заявила на спільній прес-конференції з Головою Ради Міністрів Республіки Польща Дональдом Туском, який перебуває в Україні з робочим візитом. Повідомило управління у зв’язках із ЗМІ Секретаріату КМУ.

«Я хочу спростувати повідомлення політиків, окремих людей про те, що в Україні, або Польщі щось вчасно не фінансується і не будується, – все робиться, фінансується у повному обсязі й у встановлені терміни проводяться роботи», – підкреслила Юлія Тимошенко.

Глава Уряду зазначила, що не зважаючи на складні обставини, зумовлені світовою фінансовою кризою, обидві країни «успішно проходять шлях підготовки». «Думаю, ми цей шлях достойно пройдемо», – зазначила Прем’єр-міністр.

Юлія Тимошенко також повідомила, що сьогодні під час третього засідання українсько-польського комітету у справах підготовки та проведення Євро-2012, представники Урядів України та Польщі обговорили питання підготовки інфраструктурних об’єктів, зокрема прозвітували про готовність стадіонів, аеропортів, доріг, готельного господарства тощо.

У свою чергу Голова Ради Міністрів Республіки Польща Дональд Туск відзначив прогрес у підготовці України до Чемпіонату. Він також підкреслив, що обидві країни роблять все, щоб Євро-2012 відбулося так, як і заплановано.

 

 


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ