Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від завтра у Львові будуть деякі зміни у курсуванні громадського транспорту

Від завтра, 20 жовтня, трамваї № 4 курсуватимуть за зміненим маршрутом, а також за тимчасовою схемою відновлює роботу тролейбусний маршрут №29.
Фото Олени Ляхович

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Як зазначив начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, від завтра, 20 жовтня, трамваї № 4 курсуватимуть за зміненим маршрутом: «вул. Вернадського – вул. Підвальна – Підзамче – вул. Миколайчука» та у зворотному напрямі.

«Зміни в курсування четвертого трамвайного маршруту внесено для покращення транспортного сполучення для мешканців району вул. Миколайчука», - пояснив Орест Олеськів.

Нагадаємо, у зв’язку з закриттям на ремонт перехрестя вул. Городоцька - вул. С. Бандери, з 14 жовтня трамваї № 4 курсують зі сполученням вул. Вернадського – церква св. Анни та у зворотному напрямі.

Крім того, від завтра, у зв’язку з реконструкцією вказаного перехрестя, робота міських автобусних маршрутів №№ 10, 45, 27, 21, 14 буде підсилена додатковими транспортними одиницями.

Також завтра у зв’язку із виконанням робіт з реконструкції тролейбусної лінії на ділянці від вул. Городоцької до вул. Виговського, за тимчасовою схемою відновлює роботу тролейбусний маршрут №29.

Привокзальний ринок – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – Аеропорт». Відповідно, маршрут зі сполученням Аеропорт – вул. Захисників України курсувати не буде.

Одночасно, у зв’язку з наступним етапом реконструкції тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська - вул. Володимира Великого від завтра, 20 жовтня, відбудуться зміни у русі кількох тролейбусних маршрутів.

Зокрема, маршрут № 22 курсуватиме так: Автовокзал – вул. Володимира Великого – вул. Кульпарківська – Університет – вул. Городоцька – ст. Скнилів – вул. Ряшівська – вул. Виговського – вул. Наукова – Автовокзал.

Маршрут № 23 — вул. Хуторівка – вул. Ш.Руставелі.

Маршрут № 23А курсувати не буде.

«Маршрут № 23 курсуватиме зі змінами, а маршрут № 23А не курсуватиме 2 тижні – саме стільки триватимуть роботи на кільці вул. Кульпарківська-вул. Володимира Великого.

Тролейбуси № 22 та № 29 курсуватимуть за вказаними маршрутами до відкриття для проїзду перехресть вулиць Антоновича та Героїв УПА з вулицею С.Бандери», - зазначив начальник управління транспорту Орест Олеськів.

Після виконання робіт на кільці реконструкцію тролейбусної лінії проводитимуть на вул. Кульпарківській на ділянці до вул. Наукової.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ