Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбудеться конкурс на звання Почесного Амбасадора Львова

У четвер, 2 червня, об 11:00 год. відбудеться прес-конференція присвячена новому етапу конкурсу на звання Почесного Амбасадора Львова. Прес-конференція відбудеться у внутрішньому дворику кав’ярні «Копальня кави» (пл. Ринок, 10). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Подія присвячена старту конкурсу на звання Почесного Амбасадора Львова. Почесні Амбасадори Львова - це особи, які, використовуючи свій авторитет і професійні знання, сприяють вітчизняній та міжнародній промоції Львова як гідного місця для проведення заходів ділової гостинності (конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів тощо).

Під час зустрічі Ліна Остапчук розкаже про цілі Програми Почесних Амбасадорів Львова, вимоги до кандидатів, які номінуються на звання Почесного Амбасадора, терміни та умови конкурсу, Андрій Москаленко розповість про переваги, які отримало місто в результаті започаткування Програми. Також на прес-конференції буде присутній Андрій Сибірний, один із Почесних Амбасадорів Львова, які були обрані у листопаді 2015 року.

Учасники прес-конференції: Ліна Остапчук, директор LvivConventionBureau (ЛКП «Агенція з підготовки подій»); Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку; Андрій Сибірний, Почесний Амбасадор Львова, директор Інституту біології клітини НАН України.

«Перші Почесні Амбасадори Львова були обрані торік. Уже зараз ми бачимо перші результати їхньої діяльності. Очікуємо, що новообрані Почесні Амбасадори Львова так само активно працюватимуть над розвитком індустрії ділової гостинності у Львові», - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Нагадаємо, що програму «Почесні амбасадори Львова» затвердили депутати Львівської міської ради на сесії 23 квітня 2015 року. 26 листопада 2015 року відбулася перша церемонія нагородження Почесних Амбасадорів Львова. Ініціатором та реалізатором Програми Почесних Амбасадорів є LvivConventionBureau (ЛКП «Агенція з підготовки подій»)

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ