Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбудеться перше засідання комісії з визнання бійців-добровольців АТО

Створено комісію з визнання бійців-добровольців АТО. Уже цього четверга, 10 листопада, о 15.00 в каб. 307 відбудеться перше засідання цієї комісії. Про це під час сесійного засідання повідомила перший заступник голови Львівської обласної ради Парасковія Дворянин, повідомила прес-служба ЛОР.

Як наголосила Парасковія Дворянин, важливо зараз максимально розповсюдити інформацію в районах та містах області про початок роботи комісії з визнання бійців-добровольців. «Ми хочемо, що і депутати, і представники влади на місцях допомогли активізувати цю роботу, щоб наші захисники зверталися до нас за належною їм матеріальною допомогою і визнанням їх статусу - учасника бойових дій», - зазначила перший заступник голови облради.

За її словами, станом на зараз до Центру допомоги учасникам АТО при Львівській обласній державній адміністрації подано 8 заяв. 

Нагадаємо, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин підписав розпорядження про склад  комісії з визнання бійців-добровольців АТО. Очолила комісію перший заступник голови облради Парасковія Дворянин. Директор департаменту соціального захисту  Василь Мартиняк - секретар. Також до складу комісії увійшли представники обласної ради, учасники та/або ветерани АТО, представники громадських організацій, які надають підтримку військовим підрозділам у зоні проведення АТО. 

Львівська обласна рада 13 вересня цього року прийняла рішення «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ