Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулись установчі збори Громадської ради при Львівському ОУЛМГ

Сьогодні, 28 вересня 2018 року у приміщенні обласного управління відбулись установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Участь в установчих зборах взяли представники 63 громадських організацій та об’єднань, начальник Львівського ОЛУМГ Анатолій Дейнека, перший заступник начальника Ярослав Целень, головний інженер управління Юрій Громяк та директори державних лісогосподарських підприємств.

Відкрив та оголосив регламент роботи проведення установчих зборів уповноважений представник Лісівничої академії наук (ЛАН України), д.с.-г. наук, професор Степан Миклуш, який очолював  Громадську раду при Львівському ОУЛМ протягом 2-х попередніх скликань.

Основними питаннями були: формування персонального складу Громадської ради при Львівському ОУЛМГ, розгляд і обговорення організації роботи Громадської ради нового скликання та обрання керівних органів Громадської ради.

Учасниками одноголосно  прийнято рішення обрати членами Громадської ради при Львівському ОУЛМГ 63 присутніх на засіданні учасників установчих зборів, які вчасно подали відповідні заяви та документи.

За результатами засідання абсолютною більшістю голосів головою Громадської ради обрано делегованого представника Всеукраїнської спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Степана Біласа. Новообраний голова подякував присутнім за довіру та запевнив, Громадська рада й надалі прийматиме зважені рішення задля розвитку лісового господарства області.

За результатами голосувань обрано 2-х заступників голови Громадської ради – Наталю Писарчук (Перемишлянська районна організація роботодавців)  та Василя Максимця (Львівська обласна організація профспілки працівників лісового господарства України).

Відповідно до пропозицій учасників установчих зборів прийнято рішення утворити у складі ради 4 комісії: лісового господарства, мисливського господарства, деревообробного комплексу та зв’язків з громадськістю. Представники громадських об’єднань до 19 жовтня мають визначитись і обрати комісію, в якій будуть працювати у новій Громадській раді.

Запропоновано за основу в роботі взяти  Положення про Громадську  при Львівському ОУЛМГ, що діяло під час попереднього скликання ради, яке буде розміщено на сайті управління для ознайомлення, внесення зауважень та пропозицій, які будуть розглянуті під час засідання Громадської ради.

Начальник управління Анатолій Дейнека подякував Степану Миклушу за дієву і результативну роботу Громадської ради протягом 4 останніх  років у питаннях співпраці з Львівським ОУЛМГ та підпорядкованими йому підприємствами. Наголосив на важливості налагодження ефективної взаємодії у вирішенні проблемних питань у галузі лісового та мисливського господарства з новообраною Громадською радою при Львівському ОУЛМГ на чолі із Степаном Біласом.

Робоче засідання Громадської ради при Львівському ОУЛМГ заплановано провести в першій  половині листопада 2018 року.

Прес-служба Львівського ОУЛМГ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ