Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віктор Щир більше не очолюватиме міське управління транспорту

Віктор Щир пішов із посади начальника управління транспорту Львівської міськради. Наказ на звільнення Щира поки не підписаний, проте він підтвердив ZAXID.NET, що працювати в міськраді не планує.

У середу, 1 березня, Віктор Щир не прийшов на нараду в ЛМР, на якій завжди присутні керівники всіх структурних підрозділів ради. Замість Щира управління транспорту представляв заступник начальника управління Олег Партика.

Керуюча справами виконкому ЛМР Марта Литвинюк повідомила, що наразі в управління транспорту немає начальника і найближчим часом буде призначений виконувач обов’язків.

Як уточнив ZAXID.NET сам Віктор Щир, 28 лютого у нього закінчився контракт. Згідно із законодавством, він мав би написати заяву на продовження контракту, однак він цього робити не планує.

Своє рішення 56-річний Віктор Щир пояснив проблемами зі здоров’ям. Він також зазначив, що в подальшому на інших посадах у міськраді не працюватиме.

Віктор Щир очолював управління транспорту з квітня 2014 року. До цього обіймав різні посади у Держприкордонслужбі.

Додамо, що зараз у Львові триває конкурс на визначення перевізників на 46 автобусних маршрутах, який супроводжується низкою судів. Зокрема, Дніпропетровський окружний адмінсуд зупинив проведення конкурсу за позовом приватного перевізника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ