Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вінський готовий об’єднатися з Тимошенко та частиною „нашоукраїнців”, якщо ті захочуть

Народний депутат України, в минулому один із лідерів СПУ, Йосип Вінський готовий увійти у міжфракційне опозиційне об’єднання в разі створення такого. Про це він розповів кореспонденту „Гал-info”, коментуючи заяву члена фракції БЮТу Дмитра Видріна про майбутній розкол фракції „Наша Україна” та приєднання значної її частини до опозиції. 
„Ситуація визріває сама по собі, і я так само схильний вважати, що незабаром частина депутатів, близько 15 осіб з фракції „Наша Україна” приєднається до опозиційно налаштованих представників БЮТу”, – зазначає Йосип Вінський.
Йосип Вінський не заперечує того, що міжфракційне опозиційне об’єднання може наповнитись і представниками фракції СПУ. Скільки їх буде, і хто саме з депутатів може зробити це, Йосип Вінський не побажав називати, пославшись на те, що ще не на часі говорити про такі речі і йому до кінця ще не усе відомо.
Як повідомляла „Українська Правда”, член фракції БЮТ Дмитро Видрін заявив, що незабаром слід очікувати розколу парламентської фракції „Наша Україна” та приєднання значної її частини до опозиційного міжфракційного об’єднання. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ