Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вінський переоцінив свої можливості, заявивши про те, що на партійному з’їзді Соцпартії позбавить Мороза посади голови партії, - Олесь Доній

Політолог Олесь Доній вважає, що  Вінський переоцінив свої можливості, заявивши про те, що на партійному з’їзді Соцпартії  поставить питання про позбавлення Мороза посади голови партії.
„Приймаючи подібне рішення, Вінський, мабуть, не усвідомлював того, що подібне рішення на партійному з’їзді не підтримає навіть половина партійців”, – наголосив “Гал-info” Олесь Доній. За словами останнього, Вінський переоцінив свої можливості в партії, рівень довіри до Мороза залишається великим, незважаючи на вихід з коаліції демократичних сил. «Олександр Мороз, безумовно, є тією людиною, яка є обличчям СПУ, він, по суті, один як лідер соціалістів створює позитивний  імідж партії», - підкреслив Олесь Доній.
Стосовно впливу Вінського у внутрішньопартійному середовищі СПУ, Олесь Доній зазначив, що „вплив останього є досить обмежений, оскільки посада, яку він обіймав у СПУ, була суто технічною. В компетенцію Вінського входили питання фінансів та партійних осередків, лідером він ніколи не був. На мою думку, в лавах СПУ наразі немає гідної заміни Олександру Морозу”.
Нагадаємо, що вчора, 29 серпня, Йосип Вінський заявив, що планує поставити перед з’їздом Соціалістичної партії України питання про заміну Олександра Мороза на посаді голови партії. Заключний етап з’їзду Соціалістичної партії України відбудеться 30 вересня. За його словами, він поставить перед з’їздом ключове питання – чи залишається Соцпартія соціалістичною партією, «чи вона перетворюється на «шістку», яка обслуговує донецький клан». «Це буде моє ключове питання», — сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ