Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віра Лясковська звернулася до міського голови Львова та прокурора міста з приводу приватизації військових споруд Державної прикордонної служби, розташованих на території Львова

Віра Лясковська, голова постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою, звернулася до міського голови та прокурора міста Львова з депутатським зверненням. У зверненні йдеться про процес приватизації військових споруд Державної прикордонної служби, розташованих на території міста, а також говориться про рішення виконкому, які надають прикордонникам право державної власності на об’єкти. Усі чотири рішення, на які посилається п. Лясковська, прийняті на засіданнях виконкому  протягом останніх трьох місяців. Ділянки розташовані за адресами: вул. Замкова, 31,  вул. Довбуша, 15, О. Степанівни, 8, Зелена, 65.
Міський голова Андрій Садовий відразу дав відповідь на звернення і скерував лист на ім’я голови Державної  прикордонної служби України генерал-полковника п. Литвина з проханням надати усю інформацію про ділянки, які їхня служба використовує на території Львова,  також  міський голова Львова запропонував прикордонникам  негайно провести інвентаризацію об’єктів нерухомості та повідомити про перспективу розвитку формувань, які розташовані на земельних ділянках міста.
На звернення депутата Віри Лясковської відреагував і секретар міської ради Володимир Квурт, який розпорядився у найкоротші терміни створити комісію для розслідування правомірності рішень виконкому і видачі актів права державної власності прикордонній службі. Він також повідомив, що найближчим часом відбудеться засідання комісії за участю прокурора та представників відповідних служб. Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ