Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Військові, які лікуються у Львові, сходили на каву з Садовим

Сьогоднішніми учасниками екскурсії «Місто лікує» стало семеро захисників та захисниць України
фото з сайту Львівської міськради

До Ратуші, в гості до міського голови Львова Андрія Садового, завітали українські військові, які зараз перебувають на лікуванні. Вони поспілкувались з мером, випили какао, оглянули кабінет очільника міста та познайомились із екосистемою реабілітації НЕЗЛАМНІ.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Сьогоднішніми учасниками екскурсії «Місто лікує» стало семеро захисників та захисниць України, які зараз перебувають на лікуванні чи реабілітації у Львівському клінічному госпіталі державної прикордонної служби України. Військові родом з різних куточків країни – Волинь, Львівщина (і Львів зокрема), Харківщина, Хмельниччина, Донеччина. Багато про своє рідне місто розповідав захисник із Маріуполя, адже його місто дуже стрімко розвивалось до повномасштабного вторгнення ворога на територію України. В свою чергу Андрій Садовий розповідав гостям про Львів, відповідав на запитання, ділився рецептом фірмового какао та подарував символічні подарунки на згадку про місто.

Цікаво, що візит кабінету міського голови – це лише частика екскурсійного маршруту, який сьогодні відвідали військові. До цього вони разом із екскурсоводкою Ольгою Сапріянчук гуляли центром Львова, відвідували храми та підземелля, а опісля відвідин Ратуші пішли на традиційний галицький сирник з кавою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ