Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влада розділила Україну бюджетом на 2012 рік, - Василь Куйбіда

Влада застосовує дискримінаційний підхід до розподілу субвенцій з державного бюджету для соціально-економічного розвитку регіонів. Якщо Донецька та Одеська області отримають майже половину від загальної суми субвенцій, то Львівська — нічого. Пре це сьогодні, 5 січня, під час бюджетної сесії Львівської обласної ради заявив депутат від Народного Руху України Василь Куйбіда. Про це повідомила прес-служба ЛКО НРУ.

Відповідно до прийнятого державного бюджету на 2012 рік, Донецька область отримає104 млн грн субвенцій, Одеська обл. - 200 млн грн, м. Донецьк - 20 млн грн, м. Макіївка - 115 млн грн, м. Одеса - 13 млн грн і т.д.

“Нас знову ділять на дві категорії. Для одних половина субвенцій, для інших - те, що залишилось. Для Львівської області не залишилось нічого. Ми не маємо права мовчати і сприймати такі дискримінаційні підходи до формування державного бюджету”, - наголосив Василь Куйбіда.

Депутат зазначив, що обласний бюджет на 4/5 своїх частин залежить від державного, тому обласна рада не може не звертати уваги на держбюджет.

“Державний бюджет на 2012 рік - це не бюджет реформ, як говорила влада. Вньому не відображено програми кандидата у президенти Януковича щодо покращення життя. А зменшення витрат на армію та одночасне збільшення фінансування міліції вказує на те, що нинішня влада не бачить зовнішнього ворога, проте готується до війни з власним народом”, - зазначив у своєму виступі Василь Куйбіда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ