Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Владика Ігор Возьняк відвідав хворих Львівської обласної дитячої та психіатричної лікарень

У рамках відзначення Дня хворого, 13 травня 2006 року, Високопреосвященний Владика Ігор Возьняк, архиєпископ Львівський, відвідав хворих дітей Львівської обласної дитячої спеціалізованої клінічної лікарні та хворих у Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні. Про це повідомив прес-секретар Львівської Архієпархії УГКЦ о. Олег Панчиняк.
В обласній дитячій спеціалізованій клінічній лікарні Владику зустрів головний лікар Олександр Миндюк, який розповів про працю цього закладу, відбір кадрів. Крім того, Владика поспілкувався із меценатом і вірним другом цього закладу о. Робертом із Швейцарії. Після розмови архиєпископ відвідав лікарняні палати, несучи хворим дітям Боже благословення і теплі слова, а волонтери від Комісії Родини Львівської Архиєпархії листівки із нагоди Дня матері та солодощі.
У Львівській обласній клінічній психіатричній лікарні Владика відвідав три відділення, а супроводжував його заступник головного лікаря із лікувальної роботи Юрій Закаль. Особливо вражаючою була зустріч єпископа із дітьми, які дарували всім присутнім свою любов.
«Дуже важливо, що такі відвідини мали місце, і це, зокрема, можна було прочитати в очах хворих, — розповіла голова Митрополичої комісії у справах душпастирства охорони здоров’я с.Надія Котур. — Владика Ігор подав гарний приклад душпастирям, щоб не забували про тих, хто страждає, і через це, у певному сенсі, ізольований від світу. Проте у час хвороби, у час терпіння потребує чи не найбільшої уваги та підтримки у своєму житті з боку ближніх. Сподіваємось, що подібний захід стане початком доброї практики душпастирських відвідин медичних установ».
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ