Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Власенко: Порошенко заборонив тему Тимошенко на 5 каналі

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявив, що народний депутат Петро Порошенко наказав блокувати на своєму 5 каналі будь-яку інформацію про екс-прем'єра.

"Порошенко дав команду блокувати на його "найчеснішому "5 каналі" все, що стосується Юлії Тимошенко. Сьогодні під час прямої трансляції народного віче "5 канал" нахабно перервав показ виступу Арсенія Яценюка в тій частині, де він говорив про ЮВ і в тій частині, де Майдан прийняв рішення звернутися до ЄСПЛ і скандували "Юлі - волю!", - написав Власенко на Facebook.

Він також наголосив, що подібна ситуація з забороною висвітлювати тему Тимошенко вже не перша. "Це не вперше, коли цей канал просто "вимарює" ім'я ЮВ з репортажів про події і з новин. При цьому сьогодні в новинах о 15:00, говорячи про сьогоднішні рішення Майдану, говорили про що завгодно, але не про рішення щодо Тимошенко. Ніби його й не було", - зазначив Власенко.

Нагадаємо, 12 січня на Майдані Незалежності знову зібралися тисячі українців. Під час народного віче мітингувальники проголосували за те, щоб звернутися до ЄСПЛ з проханням прискорити розгляд справи "Тимошенко проти України".

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ