Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Внаслідок обвалу на шахті „Межирічанська” на Львівщині загинув машиніст

Сьогодні, 13 березня, о 6-й годині 20 хвилин, на шахті "Межирічанська" державного підприємства "Львіввугілля" Міністерства вугільної промисловості внаслідок раптового обвалу порід покрівлі був смертельно травмований машиніст гірничих виймальних машин Михайло Л. Трагедія сталась під час проведення 441-го конвеєрного штреку. Про це „Гал-info” повідомив прес-секретар Держгірпромнагляду у Львівській області Микола Гуцуляк.
Територіальним управлінням Держгірпромнагляду по Львівській області створено комісію для розслідування обставин і причин нещасного випадку на шахті „Межирічанська” Державного підприємства „Львіввугілля”.
До складу комісії увійшли фахівці з охорони праці територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області, Державного підприємства „Львіввугілля”, виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві у Львівській області, представники профспілок.
У відповідності з положенням про порядок розслідування та ведення обліку нещасних випадків, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року №1112, спеціальне розслідування буде проведено у термін до 28 березня поточного року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ