Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Внаслідок зіткнення маршрутного таксі з локомотивом одна людина загинула, двоє травмовано

16 серпня о 19.52 год. від диспетчера Львівської дирекції залізничних перевезень на ОДС ОКЦ  ГУ МНС України в Львівський області надійшло повідомлення про те, що о 19.17 год. на перегоні Дубляни – Підбірці на 24 км пікета № 9, біля с. Сороки-Львівські Пустомитівського району машиніст локомотива 714 наїхав на маршрутне таксі «Мерседес-Бенц 410Д» № 14, водій Микола Л., 1966 року народження, що слідував в м. Львів - не по маршруту, і в якому знаходилось троє осіб.
 Для з’ясування причин та надання необхідної допомоги до місця події було направлено рятувальні відділення на АЦ та АЗО (з комплектом аварійно-рятувального обладнання) ЧСТ, АШ оперативного відділу ОКЦ та мобільна група ГУ МНС України в Львівський області у складі заступника начальника Головного управління – начальника управління з ПНПД підполковника вн. служби Комаха О.П. та заступника начальника ГУ з питань реагування на надзвичайні ситуації та застосування сил полковника вн. служби Глобенка В.А.
 В результаті вжитих заходів з’ясовано, що внаслідок наїзду було травмовано троє осіб, яких бригадами швидкої медичної допомоги направлено в ЛШМД м. Львова. Внаслідок ДТП  особа жіночої статі (встановлюється) від отриманих травм померла по дорозі в лікарню.
 Пасажирка маршрутного таксі  Софія В., 1995 року народження отримала травми важкого ступеня та перебуває в реанімаційному відділенні лікарні.
 Водій автомобіля Микола Л., 1966 року народження з травмами грудної клітки та живота перебуває в хірургічному відділенні лікарні.
 По факту ДТП ведеться слідство. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ