Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВО «Свобода» залишиться без представників в ТВО та виборчих дільницях на виборах депутатів Верховної Ради через неправильно оформлені документи

Всеукраїнське об’єднання  “Свобода” не матиме своїх представників у виборчих комісіях та виборчих дільницях під час виборів народних депутатів. 6 лютого 2006 року Центральна виборча комісія відмовила «Свободі» у реєстрації уповноважених осіб в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та територіальних виборчих округах з виборів народних депутатів України — повідомляє офіційний сайт Центральної виборчої комісії.
Як повідомляє ЦВК, причиною нереєстрації уповноважених осіб в ТВО та виборчі дільниці стала неправильно оформлена «Свободою» заява про реєстрацію уповноважених осіб партії.
«До Центральної виборчої комісії 3 лютого 2006 року надійшла заява Всеукраїнського об’єднання “Свобода” про реєстрацію уповноважених осіб цієї партії в багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі та територіальних виборчих округах з виборів народних депутатів України 26 березня 2006 року, а також додані до неї документи, — йдеться у відмові Комісії. — Відповідно до частини сьомої статті 72 Закону України “Про вибори народних депутатів України” заява про реєстрацію уповноважених осіб партії, підписана керівником партії та скріплена печаткою партії, та копія рішення центрального керівного органу партії про затвердження списку уповноважених осіб партії подаються до Центральної виборчої комісії у будь-який час після реєстрації кандидатів у депутати, включених до виборчого списку партії. На порушення зазначених вимог закону поданий до Центральної виборчої комісії список  уповноважених осіб Всеукраїнського об’єднання “Свобода” не підписаний керівником партії та не скріплений печаткою цієї партії».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ