Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Vodafone відновив можливість здійснювати дзвінки та надсилати SMS

Оператор мобільного зв'язку "Vodafone Україна" усунув тимчасові проблеми, через які клієнти були позбавлені можливості здійснювати дзвінки та надсилати SMS.
Vodafone Ukraine

Про це повідомляють у телеграм-каналі компанії.

"4:33 сьогодні - дзвінок з підтвердженням від моєї техдирекції, що все ок по всій країні (сама просила телефонувати попри ніч). Втім - це найкращий wake-up call за останні дні - засну знов із спокійною душею", - написала PR-директорка "Vodafone Україна" Вікторія Рубан у фейсбуці.

Напередодні, у вівторок увечері приблизно о 21:15, виникли складнощі з голосовим зв'язком у Київській і ще декількох областях. Передача даних працювала. О 00:25 робота всіх сервісів відновилася, а о 2:03 технічні фахівці повідомили, що зв'язок відновлено, зазначила Рубан.

Компанія "Vodafone Україна" ввечері 30 травня повідомила, що стосовно дзвінків і SMS у мережі оператора діють обмеження. Клієнтам радили в разі потреби здійснити дзвінок, скористатися месенджерами. Компанія вибачилася за незручності.

Як повідомлялося, "Vodafone Україна" у 2022 році скоротила чистий дохід на 2% - до 19,8 млрд грн, отримавши чистий прибуток у розмірі 1,1 млрд грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ