Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водіїв львівських маршруток перевірить «таємний клієнт»

Пасажир є клієнтом, за отриману послугу він платить гроші, а відповідно, має право вимагати отримувати цю послугу якісно. Саме тому у Львівській міській раді вирішили перевірити роботу водіїв львівських маршруток за допомогою таємних клієнтів, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

«Першим етапом проекту було телефонне опитування, під час якого волонтери дізнавалися, в яких саме маршрутках львів'яни вже стикалися із курінням та нахабністю водіїв. Також щодня відбуватимуться прямі опитування городян на зупинках маршруток. А на третьому етапі таємні клієнти у час-пік їздитимуть у маршрутках та нотуватимуть усі випадки порушення водіями трудової дисципліни», - розповіла керівник управління внутрішньої політики міської ради Наталка Міхнова.

 

За результатами перевірки міський голова дасть доручення управлінню транспорту та зв'язку, і те проводитиме службові перевірки за кожним виявленим фактом. Водіїв, які систематично порушують правила поведінки, по-хамськи поводяться з пасажирами, будуть притягнуті до відповідальності.

 

Увага! Якщо Ви стали свідком проблем у маршрутках, інформуйте, будь ласка, на гарячу лінію міста за тел. 15-80.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ