Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Волейбол: «Кажани» змагатимуться з ізраїльським «Маккабі»

Волейбольний клуб Львівщини «Барком-Кажани» зіграє у 1/32 фіналу Кубка Європейської конфедерації волейболу. Суперником «кажанів» буде волейбольний клуб «Маккабі» із міста Тель-Авів (Ізраїль), повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Спортсмени зійдуться на майданчику Львівського палацу спорту «Галичина», що на вул. Керченській, 8. Старт матчу – 22 листопада, о 19.00.

 «Участь «кажанів» у Кубку ЄКВ дає для Львівщини можливість познайомитися з відомими волейбольними клубами з Європи. І це дійсно серйозна подія – адже ми стаємо свідками історичних змін в українському волейболі. «Кажани» налаштовані рішуче як у домашньому матчі, так і в грі на виїзді у Тель-Авіві», – наголосив президент волейбольного клубу «Барком-Кажани» Олег Баран.

За словами головного тренера львівського волейбольного клубу Угіса Крастіньша, зараз волейболісти активно тренуються перед грою з європейським суперником.

У Тель-Авіві матч-відповідь львів’яни проведуть 28 листопада о 19:00.

Довідка.

Кубок Європейської конфедерації волейболу (Кубок ЄКВ) – щорічний волейбольний турнір, що проводиться між європейськими клубами під егідою Європейської конфедерації волейболу (CEV). З сезону-2007/2008 є другим за значущістю євротрофеєм після Ліги чемпіонів. Участь у Кубку ВК «Барком-Кажани» бере вдруге. Торік у грудні львівська команда зіграла матчі з сербською командою “Войводіна”. Тоді домашня гра сербо-українського протистояння завершилася на користь “Баркому” – 3:1 за партіями. Однак на виїзді у Сербії «кажани» таки поступилися супернику із рахунком 3:0. Відтак, у наступний раунд Кубку ЄКВ львів’яни не потрапили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ