Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Волейболістки "Львів’янки-ЛДУФК-СКІФ" продовжують погоню за лідером

26 і 27 січня волейбольна команда Вищої ліги України "Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ", на 95 відсотків сформована зі студенток нашого вишу, зіграла свої перші офіційні матчі у 2019 році.

26 січня підопічні Василя Ковцуна на домашньому майданчику Львівського технологічного коледжу у межах 4-го туру очікувано перемогли «Южанку-ЧНУ-ДЮСШ №5 - ВУФК» з Миколаєва (3:1), а наступного дня – поступилися лідеру ВК «Полісся» з Житомира (0:3).

Цікаво, що у зустрічі з миколаївською командою «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ» гостинно «подарувала» гостям першу партію – 18:25. На щастя, після розмови зі своїм наставником, волейболістки з міста Лева більше подарунків суперницям не робили, а крок за кроком йшли до заповітної перемоги – 25:17, 25:18, 25:21.

Вочевидь, ця звитяга забрала чимало фізичних і психологічних сил у молодих львівських гравчинь, яких на матч з лідером Вищої ліги та головним претендентом на вихід у Суперлігу України житомирським «Поліссям» уже не вистачило – 13:25, 16:25, 15:25. Відтак, після звітного туру, «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ» разом з іншими колективами продовжує переслідувати лідера турніру ВК «Полісся».

Попереду – заключний, 5-ий тур (22-24 лютого), першого етапу змагань, за підсумками якого перші чотири команди боротимуться за медалі чемпіонату України серед жіночих клубів Вищої ліги. «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ» має всі шанси фінішувати у першій четвірці, бо знову гратиме вдома: 22 лютого – з «Харків’янкою», 23 лютого – з «Буковинкою», 24 лютого – з іншим харківським клубом ХОВУФКС.

Після 4-го турів (8 матчів) турнірне становище жіночих команд Вищої ліги України є таким: «Полісся» – 22 очки; ХОВУФКС – 18; «Львів’янка-ЛДУФК-СКІФ», «Полтавчанка» і «Орбіта-Спортінтернат» – по 17; «Академія-ЗІЕІТ» і «Харків’янка» – по 15; «Буковинка» і «Южанка-ЧНУ-ДЮСШ №5-ВУФК» – по 10; «Інваспорт-Метеор» – 3; «Полтава-СДЮСШОР №2» і «Спортліцей» – 0.

ЛДУФК

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ