Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Говірко підозрює, що автомобіль його сина могли викрасти за «наводкою» когось із працівників салону, в якому авто було куплено

Володимир Говірко підозрює, що автомобіль його сина могли викрасти за «наводкою» когось із працівників салону, в якому авто було куплено, — повідомив депутат Львівської обласної ради, член фракції ВО «Свобода», голова правління ДП «Трускавець курорт сервіс» сьогодні, 21 червня, під час прес-конференції. Так, син Володимира Говірка придбав автомобіль „Шкода-Октавіа Б5” 5 червня в автосалоні «Шкода», що на вул. Стрийській, 109, а вже 17 червня о 8.00 авто вкрали з-під дому власника в місті Стебнику.
«За рекомендацією салону на автомобіль було поставлено сигналізацію, а також притиугонний механічний пристрій «Мультилок», однак під час крадіжки вони не спрацювали. Син був вдома буквально півгодини і за цей час авто вкрали без жодного шуму. Це викрадення є дуже підозрілим, я думаю, що крадії мали дублікати ключів, а також ключ від «Мультилока». На місці події правоохоронці знайшли пошкоджене лобове скло, але я думаю, що його підкинули лише для того, щоб інсценізувати спробу злому, адже вибити лобове скло, особливо так, щоб не пошкодити його, навіть якщо машина відкрита, вкрай важко», — наголосив Володимир Говірко.
На думку про те, що викрадення авто було ретельно сплановане ще при його купівлі, депутата наводить і те, що біля «Шкоди» стояв автомобіль „Мерседес” «С» класу, який майже втричі дорожчий від викраденого авто, однак його крадії не рухали, навіть попри те, що „Мерседес” не має такого рівня безпеки, як «Шкода».
«В моєї фірми є кілька автомобілів: „Мерседес Benz” «С» класу, „Джип Гранд-Чірокі”, «Субару», „Опель Вектора”, а також „Міцубіші Карізма” і „Аутлендер”. Ці авто 2003-2006 року випуску, весь цей час вони дуже добре служили мені, жодного разу ніхто не намагався їх викрасти, попри те, що я часто залишав їх на ніч біля свого дому, а тут син купив автомобіль, кілька днів поїздив і його вкрали», — говорить Володимир Говірко.
Вартість вкраденого автомобіля, за словами депутата, 30 тис. доларів, він був куплений у кредит і застрахований, отож виплачувати вартість кредиту банку тепер має страхова компанія. Власник ж від крадіжки втрачає половину першого внеску — приблизно 3 тис. дол. США.
Володимир Говірко, як він повідомив, збирається написати депутатське звернення до власників автосалону і хоче з ними зустрітися, щоб обговорити ситуацію, яка склалася. Крім цього, він планує звернутися до УМВС області і попросити статистику по викрадених автомобілях, які були продані в автосалоні «Шкода».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ