Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Гринишин: Змінюватимемо Сихів на краще!

Володимир Гринишин
Володимир Гринишин
АНТОНИЧА 12 після ремонту
АНТОНИЧА 12 після ремонту
Відновлений спортивний майданчик СШ98
Відновлений спортивний майданчик СШ98
майданчик Антонича 4 після ремонту
майданчик Антонича 4 після ремонту
1/4
Володимир Гринишин є депутатом Львівської міської ради від ВО "Свобода".

“Балотуючись у 2015 році в депутати Львівської міської ради, у своїй передвиборчій програмі я принципово не давав обіцянок, яких не зміг би виконати, адже це – популізм. Натомість, я окреслив проблеми, які не вирішувались десятиліттями, і розповів про зміни, які мав намір втілити в життя. Відтак, завдяки систематичній роботі та сформованому чіткому плану дій, крок за кроком покращували наш мікрорайон. Спільними зусиллями ми допомогли його мешканцям із ремонтом зруйнованих тротуарів та міжквартальних доріг, довели до належного стану дитячі та спортивні майданчики. Візитівкою нашого мікрорайону стало облаштування громадського простору Антонича – Трильовського, який знаходиться поблизу храму Зіслання Святого Духа, адже мешканці вже давно мріяли про наведення благоустрою в даному місці”, - розповідає Володимир Гринишин.

Будучи членом постійної комісії культури, молодіжної політики та спорту у Львівській міськраді, взяв активну участь у проведенні культурних заходів в місті та розвиває мережу спортивної інфраструктури.

“За останні 5 років мені вдалось ініціювати більше десяти майданчиків в межах Сихівського району, зокрема на проспекті Червоної калини, вулицях Кавалерідзе, Коломийській, Довженка, Зубрівській, та Антонича, в межах свого округу. Вони стали місцем сімейного відпочинку і проведення дозвілля для дітей. Крім того, у 2016 році, за моєї ініціативи було профінансовано облаштування багатофункціональних майданчиків для ігрових видів спорту на території школи № 98 та ліцею «Оріяна»”, - зазначає Володимир Гринишин.

Також за сприяння депутата вже декілька років поспіль, напередодні новорічних свят, відбуваються благодійні заходи для дітей.

“Також щороку кожна сім’я, яка мешкає в межах виборчого округу отримувала в подарунок літературу присвячену звичаям, традиціям та пам’ятним датам українського народу: колядники, веснянки і гаївки, збірку пісень українця”, - розказує депутат. І додає: “Я вірю в те, що кожен з нас може творити зміни. Впевнений, що лише разом ми зможемо закласти фундамент для щасливого майбутнього наших дітей”.

Публікацію підготовлено депутатами фракції партії ВО "Свобода" в межах програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб і депутатів". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ