Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Квурт: Окремі пористи дистанціювалися від партії

ГП «Пора» є демократичною політичною партією і кожен із партійців має свою власну думку щодо подій, які відбуваються в області. На жаль, дехто із партійців дистанціювався від партії, ввійшов у різні громадські та депутатські об’єднання, міжфракційні групи і тепер коментує ситуацію в інтересах цих груп», – заявив сьогодні у коментарі «Гал-info» голова Політради ЛОО ГП «Пора» Володимир Квурт, коментуючи слова депутата ЛОР, члена політради Дем’яна Малярчука про те, що пікет під Генеральним консульством Польщі у Львові не є доцільним.
«У цьому випадку мова йде про «Нову Галичину», і це рука з Львівської ОДА. Хочу зазначити, що наша політична сила завжди відстоювала інтереси України та українців, інтереси місцевої громади. Нам не потрібно політради, щоб була миттєва реакція на ситуації у області. Ми завжди на стороні інтересів місцевої громади», – сказав Квурт.
Нагадаємо, сьогодні у коментарі нашій агенції Дем’ян Малярчук заявив про те, що рішення про пікет Генерального консульства РП на засіданні політради не приймалося. Він заявив про те, що у пікетуванні консульства не вбачає необхідності, оскільки задля вирішення проблеми потрібно апелювати до ВРУ, КМУ та МЗС.
Нагадаємо, що 11-12 січня на пунктах перетину кордону з Польщею у Львівській області відбувалися масові пікети мешканців прикордонних сіл за участю партійців „Пори”, котрі вимагали спрощення процедури перетину кордону та при видачі шенгенських віз, що значно ускладнилась при вступі Польщі до Шенгенської зони з 1 січня 2008 року.
Cьогодні жителі прикордонної зони Львівщини та партійці „Пори” пікетують Генеральне консульство Польщі у Львові, а також у пункті пропуску „Краківець”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ