Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир В’язівський „завалив” вибори для „Нашої України” у Бориславі – Любов Папка

Голова ЛОШ ВБ „Наша Україна” Володимир В’язівський „завалив” вибори для „Нашої України” у місті Бориславі. Про це під час прес-конференції 13 квітня заявила депутат Львівської обласної ради, в майбутньому депутат Бориславської міської ради Любов Папка.
За її словами, те, що „Наша Україна” отримала 7 з 45 депутатських мандатів Бориславської міськради є абсолютною ганьбою для блоку. „У нашому місті фактично взагалі не проводилась агітація за НУ, керівництво обласного блоку відсторонило від участі у виборчій кампанії найактивніших та найвідоміших серед населення членів місцевого блоку. Як сказав на початку виборчої кампанії Володимир В’язівський, „я поламаю ваші списки, яким б вони не були”. 15 березня була скликана позачергова політрада місцевого блоку і зі списків блоку вирішили вивести двох наших лідерів – Зеновія Папку та Володимира Веприка”, — наголосила депутат Львівської облради. Саму ж Любов Папку, як вона зазначила, 4 квітня виключили з НСНУ.
За словами Любові Папки, вона не знає, як надалі співпрацювати з депутатами Бориславської міської ради від „Нашої України”, оскільки серед них немає жодного потужного лідера. За словами депутата ЛОР, в майбутньому депутата Дрогобицької міської ради Віри Байси, дуже багато прорахунків „Наша Україна” допустила і у Дрогобицькому районі: „За весь час виборчої кампанії до нас приїжджав тільки голова обласного блоку Петро Олійник, але краще він взагалі б не приїжджав, бо тільки відвернув увагу від НУ різко критикуючи БЮТ та „Свободу”, — зазначила Віра Байса.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ