Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимира Гарбарука поховають на Голо́сківському цвинтарі

Похорон диригента Львівського театру опери та балету Володимира Гарбарука відбудеться в суботу, 14 липня о 10.00. Від каплички на вул.Пекарській, де сперше пройде церемонія прощання. Про це Гал-інфо повідомили в театрі.

Володимира Гарбарука поховають на Голо́сківському цвинтарі.

Володимир Гарбарук у театрі з 1989 року. Брав участь у фестивалях ім. С. Крушельницької (м. Львів), ім. Я. Кєпури (Польща), „Галіція” (Польща). Викладав диригування у Львівській музичній академії ім. М. Лисенка. Був музичним керівником народного хору „Відродження”. Здійснив запис на українському телебаченні опери М. Лисенка „Різдвяна ніч”. Здійснив постановки оперети „Летюча миша” Й. Штрауса, балетів „Коппелія” Л. Деліба, „Створення світу” А. Петрова, „Есмеральда” Ц. Пуньї, дитячої опери „Золотий Пінгвін” А. Сіренко, світова прем”єра якої відбулася в театрі Конвент-Гарден (Лондон) у рамках Днів культури України у Великобританії.

1977-81 р.р. навчався в Рівненському музичному училищі, 1986 – 1990 р.р. - у Львівській державній консерваторі ім. М. Лисенка на факультеті оперно-симфонічного диригування (клас проф. Юзюка І. С.).

Гастролі: Іспанія, Франція, Польща, Великобританія, Росія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ