Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Волонтери продовжують пошук зниклих автомобілів

Волонтери з Жовкви продовжують пошуки автомобілів, котрі вони передали батальйону "Луганськ-1". Як розповів Сергій Губанов, діючий командир батальйону, волонтерський подарунок зник. Про це він розповів журналістам "Львівської хвилі".

Водночас він спростував інформацію про те, що Андрій Умрихін, через якого волонтери передавали автомобілі, був на високій посаді у батальйоні.

«На цей час ні позашляховика, ні «швидкої» в батальйоні нема. У цьому я можу запевнити, бо знаю всю техніку батальйону. Тобто, в листопаді вже не було цих авто", - йдеться в матеріалі "Львівської хвилі".

"Умрихін був у списках одного зі взводів батальйону. Але він був десь до вересня минулого року. Потім він звільнився за власним бажанням і поїхав. Він не був заступником командира. Він був інспектором в одному зі взводів і курирував напрям безпілотних літальних апаратів», – розповів командир батальйону «Луганськ-1» Сергій Губанов з позивним Сєдой.

Нагадаємо, в травні торік благодійний фонд «Допомога і турбота» передав позашляховик у батальйон «Луганськ-1» - через вояка батальйону Андрія Умрихіна. Він назвався заступником командира батальйону. Нині Умрихін обіймає посаду директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА. 

Батальйон «Луганськ-1» на сьогоднішній день несе службу, виконує бойові завдання. Дислокується у місті Щастя Луганської області, 1-а лінія розмежування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ