Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Голова Львівської ОДА підписав розпорядження про звільнення Андрія Умрихіна

Керівник Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про звільнення Андрія Умрихіна, директора департаменту з питань цивільного захисту, котрого пов'язують з ганебним фактом продажу волонтерських авто. Про це журналісту Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Відповідно до розпорядження Андрія Умрихіна буде звільнено з посади 29 квітня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Андрій Умрихін, колишній боєць батальйону Луганськ-1, на сьогодні очільник департаменту цивільного захисту Львівської ОДА, причетний до продажу автомобіль "Опель фронтера" Петру Султану за 28 тисяч гривень.

Згодом Благодійний фонд "Допомога і турбота", котрий передав це авто Андрієві Умрихіну, зареєстрував заяву в поліції за фактом продажу волонтерського автомобіля.

Відомості про кримінальне правопорушення відповідно до вимог ч. 1 та ч. 4 ст. 214 КПК України внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань 17 лютого 2016 року. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 1 ст. 190 КК України.

Водночас волонтери, що передали Андрію Умрихіну автомобіль "Швидкої допомоги" також не можуть знайти її сліду. "Я просив у нього фотозвіт, знаючи, що машина поїхала в «Луганськ-1». Попросив номер телефону того, кому він передав нашу машину, і фотозвіт її передачі, але й досі нічого не отримав", - зазначив волонтер Віктор Пехник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ