Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Судова казуїстика: Умрихін не продав авто, а передав його в обмін на гроші?

Сьогодні, 18 жовтня, відбулося чергове засідання у справі Андрій Умрихін проти Львівської хвилі та Гал-інфо про захист честі та гідності. Суд виніс рішення, яким задовольнив позовні вимоги позивача. На цей момент проголошено лише резолютивну частину рішення, тому поки що не відомо, яка була мотивація судді Галицького районного суду м. Львова.

Адже факт отримання автомобіля від Волонтерів, передання його одному з військовослужбовців батальйону Луганськ-1 та отримання коштів неодноразово був підтверджений показами свідків та не заперечувався самим позивачем.

Після отримання повного тексту рішення відповідачі звернуться до апеляційного суду для захисту свої прав та інтересів в надії відновити справедливість у цій справі.

Нагадуємо, що звільнений під тиском волонтерів, екс-керівник департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Андрій Умрихін досі так і не повернув гроші бійцю батальйону Луганськ-1 Петру Султану, котрому він передав за гроші автомобіль Opel Frontera. Відтак, волонтери БФ "Допомога і турбота" не дочекались, щоб екс-чиновник повернув їм авто.

Доля іншого автомобіля - швидкої допомоги, яка вивозила бійців з Донецького аеропорту, також невідома.

Зареєстровано кримінальне провадження, однак воно розслідується як мокре горить.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ