Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волонтери передадуть у львівську лікарню гуманітарний вантаж з Австралії

Завтра, 20 листопада, волонтери «Народної Самооборони» Львівщини передадуть у Комунальну 4-ту міську клінічну лікарню Львова чергову велику партію гуманітарного вантажу з Австрії. Про це проінформували у прес-службі Народної Самооборони Львівщини.

За словами керівника «Народної Самооборони» Львівщині Валерія Веремчука, йдеться про 10 багатофункціональних ліжок, 14 медичних тумб, два холодильники, два телевізори, матраци, засоби для пересування, 20 ящиків медичного приладдя, столи і крісла у конференц-залу лікарні.

«Та головний подарунок для лікарні – ванна для реабілітації з підйомником. Це дуже дорога, а, головне, вкрай потрібна річ у медичному закладі. Всю допомогу вже вкотре зібрали та передали через «самооборонівців», які забезпечили перевезення та розмитнення, австрійські волонтери, засновники громадської організації «Гуманітарна допомога для України» подружжя Маріна і Алекс Бівальди», – розповів Веремчук.
Він також нагадав, що гуманітарний вантаж з Австрії отримали у рамках Гуманітарної програми Міжнародного допомогового комітету «Народної Самооборони» Львівщини. 

Програма діє вже два роки. І за цей час медичні заклади Львова отримали тисячі одиниць медичних меблів, приладдя, техніки. 

«При тих невеликих сумах, які виділяються на медичні заклади Львова з міського бюджету розвитку (у 2018 році – 57,8 млн. грн, - авт.), така допомога вкрай важлива і необхідна. Адже за рік ми перевозимо і передаємо до лікарень речей, загальна вартість яких близько 100 мільйонів гривень», – додав Валерій Веремчук.

Передача відбудеться завтра, 20 листопада, о 13:00, м. Львів, вул . Свєнціцького, 3.

Детальна інформація за тел. - 096-520-52-87. Контактна особа – Оксана Медвідь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ