Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Волинська облрада буде співпрацювати з Львівським інститутом судових експертиз

Фото Волинська облрада
Фото Волинська облрада
Фото Волинська облрада
Фото Волинська облрада
1/2
Голова Волинської обласної ради підписав меморандум про співпрацю із Львівським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України та Радою арбітражних керуючих Волинської області. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі Волинської облради.

Підписання документу відбулося 31 березня.

Так, Волинська обласна рада, в особі голови обласної ради Григорія Недопада, Львівський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України, в особі директора інституту Оксани Куманської-Нор та Рада арбітражних керуючих Волинської області, в особі голови Ради Валерія Григор’єва домовились про співпрацю, обмін інформацією і досвідом.

В меморандумі йдеться, зокрема, також про надання консультацій, роз’яснень з питань, які стосуються  боржників - юридичних осіб, про сприяння захисту інтересів органів місцевого самоврядування, сприяння у виявленні ознак неплатоспроможності комунальних підприємств, здійснення наукової діяльності у сфері банкрутства комунальних підприємств та сприяння розвитку та формування позитивного іміджу інституту арбітражного керуючого, інституту судового експерта та інституту місцевого самоврядування в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ