Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Врізав дуба і сів на три роки

На Львівщині засудили майстра лісогосподарства. Через службову недбалість посадовця, якого викрили правоохоронці, підприємству та навколишньому середовищу були заподіяні збитки на загальну суму понад 370 000 гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.
фото - Волинські новини

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області та прокуратури області виявили факт незаконного зрізання дубіву одному з районів Львівщини.

Правоохоронці встановили, що впродовж грудня 2014 року - березня 2015 року майстер майстерської дільниці районного лісогосподарства неналежно виконуючи свої службові обов'язки допустив у закріплених кварталах самовільні рубки 54 дерев породи дуб загальною кубомасою у 112,16 м.кв. Вказане підтверджено відповідним актом комплексної ревізії виробничої та лісогосподарської діяльності.

Внаслідок протиправних дій охоронюваним державою інтересам та підприємству завдано збитків на суму у 370,9 тисяч гривень. Посадовцю було повідомлено про підозру за ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

За вироком суду майстру лісогосподарства призначено покарання – три роки позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади пов"язані з доглядом та охороною лісових угідь строком на два роки. Крім того, засуджений має сплатити штраф в дохід держави у розмірі 250 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (4 250 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ