Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Все що потрібно знати про ремонт у ванній кімнаті

Інсталяція для унітазів
Інсталяція для унітазів
Інсталяція для унітаза
Інсталяція для унітаза
1/2
Все що потрібно знати про ремонт у ванній кімнаті від інтеернет-магазину Сантехрай.

Інсталяції для унітазу

Для облаштування ванних кімнат досить цікавим і незвичайним рішенням може стати інсталяція для унітазів, призначена для прихованої установки сантехнічного обладнання. Такий варіант дозволяє максимально ефективно використовувати невеликий простір приміщення.

Сучасні системи: особливості, переваги

Інсталяції для унітазу - продумана конструкція, що дозволяє надійно закріпити сантехнічні елементи і приховати їх підключення до водопроводу і каналізації. На сьогоднішній день вони вважаються практичним і ергономічним способом реалізації дизайнерських проектів. Стильне оригінальне виконання має масу переваг.

  1. Компактність. Сантехнічні вироби мають невеликі розміри, а все об'ємні деталі надійно ховаються в стіні.

  2. Економія вільного простору. Купити інсталяцію для унітазу можна для невеликих кімнат, де кожен сантиметр корисної площі повинен бути використаний максимально ефективно.

  3. Якість фурнітури. Виробники випускають надійні конструкції, призначені для використання тривалий період. При цьому особлива увага приділяється дизайну виробів.

  4. Практичність використання. Завдяки наявності подвійного режиму і високому натиску зливу, система витрачає менше води.

Незважаючи на те, що ціна інсталяції для унітазу трохи вище класичного варіанту установки, доцільність такого придбання з урахуванням всіх переваг не піддається сумніву.

Широкий асортимент систем під будь-які переваги

Купити інсталяцію для унітазу в Україні за доступною ціною можна в інтернет-магазині «Сантехрай». Тут можна ознайомитися з асортиментом сантехнічного обладнання та детально вивчити всі характеристики. Але перш ніж вибрати сподобався варіант, необхідно з'ясувати які види конструкцій краще підходять для конкретного санвузла.

Ми реалізуємо різноманітні типи інсталяцій. Для установки підвісного унітазу підходять рамні конструкції, які забезпечують міцність і надійність кріплення. Бюджетний блоковий варіант дозволить встановити систему в несучій стіні. Універсальні інсталяції стануть ідеальним рішенням для будь-якого типу унітазів.

Вигідні умови та низькі ціни

Компанія «Сантехрай» в місті Київ є офіційним дилером багатьох провідних виробників сантехнічного обладнання, тому пропонує купити інсталяції для облаштування ванної кімнати за привабливою ціною. Вподобану продукцію можна замовити, зв'язавшись з нашим менеджером по телефону або заповнивши форму зворотного зв'язку. Відвідайте наш сайт і оцініть пропозиції.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ