Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Всеукраїнська рада розвитку бізнесу ще не знає, чи працюватиме з новим міським головою

Всеукраїнська рада розвитку бізнесу ще не знає, чи працюватиме з новим міським головою. Як розповіла «Гал-info» директор Всеукраїнської ради розвитку бізнесу Олена Бей, наразі говорити про співпрацю з новим міським головою зарано, оскільки поки не відомо, як він працюватиме та чи захоче створювати якісь проекти з радою. Щодо попередніх міських голів, то Всеукраїнська рада розвитку бізнесу працювала з Василем Куйбідою: це була робота над програмою щодо залучення інвестицій, робота у сфері дозвільної системи (комунальне майно та земельні ресурси).
Разом з Львівською ОДА рада створила базу даних вільних земельних ділянок. Коли б новий міський голова захотів би створити таку саму систему міських земельних ділянок, то, за словами Олени Бей, рада готова до співпраці.
Всеукраїнської ради розвитку бізнесу була заснована у 1999 році. До неї входять тренінгові, регіональні бізнес-центри та асоціації зі всієї України. Рада працює у галузі створення сприятливих умов для підприємств, а також займається впровадженням стандартів та послуг (інформаційних, комунікаційних тощо).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ