Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Всі охочі в рамках Х національної філателістичної виставки “Укрфілексп 2006” сьогодні змогли відправити листа диліжансовою поштою

Сьогодні, 6 жовтня, відкрилася Х національна філателістична виставка “Укрфілексп-2006” під гаслом  “Україна і світ”, яка відбувається у рамках святкування 750-річчя Львова. Виставка триватиме протягом  6-10 жовтня 2006 року.

На виставці представлено більше 90 унікальних експонатів з України, Польщі, Австрії, Росії, Хорватії, США, Естонії, Швейцарії та інших країн. Зокрема, дуже цікавий експонат з Швейцарії, якого через коштовність не виставляли в оригіналі. 
 Започатковано таку виставку ще у 1992 році, і вперше в Україні вона відбувалася в Івано-Франківську, згодом - в інших містах України. На виставці відбулося ювілейне спецпогашення марки і конверта. Протягом експозиції діятиме спеціальний штамп, яким погашатимуть конверти. Усі охочі зможуть скористатися унікальною можливістю відправити листа диліжансовою поштою, про що свідчитиме спеціально виготовлений з цього приводу штамп.
Привітати філателістів прийшли генеральний директор “Укрпошти” Ігор Кравець, президент Федерації ділових кіл Львівщини Мирон Янків, Почесний консул Республіки Австрія в Західній Україні Ярослав Наконечний, міський голова Львова Андрій Садовий, заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів та інші.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ