Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Всі процеси по Євро-2012 і кадрова політика мера Львова Андрія Садового є достатньо закритою — Роман Кошовий

Найбільшою проблемою та загрозою для мера Львова Андрія Садового є Євро-2012. так вже склалося, що це форс мажорна обставина для мера Львова. Саме тому він перекинув пріоритети у своїй роботі і менше виконує дані перед виборами обіцянки, адже є Євро-2012. так вважає голова ЛОГО КВУ Роман Кошовий. Про це він повідомив сьогодні у ході засідання Львівського прес-клубу реформ на тему: «Екватор мерів: як міські голови західноукраїнських міст виконали передвиборчі обіцянки за половину терміну своєї каденції?».
Роман Кошовий відзначив, що з кожним днем все більш точаться розмови, що Одесу вже фактично вважають основним містом для приймання матчів чемпіонату Євро-2012. Якщо Одесу все-таки переведуть в статус основного міста, то вина і відповідальність за це в першу чергу лежатиме на мерові Львова. «Про Львів вже майже ніхто не говорить, хоча він був в статусі основних міст із самого початку. Якщо ж Львів все-таки втратить право на проведення Євро, то це закриття політичної кар’єри Андрія Садового», — наголосив Кошовий.
Голова ЛОГО КВУ також зазначив: «Всі процеси по Євро-2012 і кадрова політика Садового є достатньо закритими процесами. Зокрема, маю на увазі визначення інвестора на стадіон. «Абсолютно незрозуміла кадрова політика Садового. Перший рік свого перебування на посаді він взагалі намагався не торкатися теми кадрової політики. Однак у 2007 році ним ця тема розгорнулася. І вже цього року відсотків на 70 відбулася заміна керівників у Львівській міській раді. Складається враження, що у міського голови немає своєї стабільної команди, адже запрошуються варяги із інших областей на керівні посади у Львівську міську раду. Депутати міської ради не знають, чому так відбувається. Як висновок скажу, що діяльність Львівської міської ради повинна бути більш публічною», — резюмував Кошовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ