Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

"Ви звільнили 70000 кв. км української землі": звернення Брінк у річницю вторгнення

Посолка США в Україні Бріджит Брінк висловила свою підтримку та захоплення українцями у річницю повномасштабного вторгнення.
Фото: Радіо Свобода

«Сьогодні рік тому Росія намагалася силою змінити кордони, позбавити вас свободи та зламати вашу волю, але Україна залишається сильною, гордою та вільною. Ми відмовляємося миритися зі світом, яким керують страх і сила: ми за свободу, ми з Україною.

Коли я думаю про рік повномасштабної війни Росії проти України, я згадую слова юнака, який пережив окупацію в Херсоні: «Для мене це був рік жаху, терору та страху, який я хотів би видалити з мого життя. Але це також те, що продемонструвало силу України та партнерство на підтримку свободи України», — заявила Брінк.

Вона запевнила, що Сполучені Штати підтримуватимуть Україну не лише у боротьбі проти російської агресії та досягненні справедливого миру, але й довгий час потому, у захисті свободи та демократії.

«У прагненні до справедливості. У роботі, необхідній для безпечного та процвітаючого майбутнього. Стільки, скільки буде потрібно», — додала посолка.




 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ