Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’язівський вважає, що Янукович дотримується не загальнонаціональних пріоритетів, а орієнтується виключно на партійну програму і свій електорат

„Політика уряду та дії Партії регіонів яскраво засвідчили, що вони дотримуються не загальнонаціональних пріоритетів, а орієнтуються виключно на власну програму і свій електорат”, – зазначив сьогодні під час прес-конференції у Львові народний депутат, член фракції „Наша Україна” Володимир В’язівський.
 Окрім цього, нардеп зауважив, що політика уряду у багатьох випадках здійснюється всупереч Конституції України та чинному законодавству: „Це, зокрема, намагання перебрати на себе повноваження Президента України щодо визначення та реалізації зовнішньополітичного курсу держави, питання звільнення голів обласних державних адміністрацій, зухвала демонстрація небажання виконувати президентські укази тощо”.
 Згідно зі словами Володимира В’язівського, «Наша Україна» пройшла весь шлях переговорного процесу з однією метою – забезпечити реалізацію ініціативи Президента України, спрямовану на утвердження національної єдності та реалізації політичних і соціально-економічних реформ задля добробуту кожного українця.
„Ця ідея не підтримана в її основі ні комуністами, ні Партією регіонів. Учасники «антикризової коаліції» відмовилися від включення положень Універсалу до тексту коаліційної угоди. На думку «Нашої України», це означає фактичну денонсацію попередніх політичних домовленностей і виходить за межі будь-якого компромісу. Відмова від Універсалу означає зрив політичних домовленностей щодо збереження цілісності держави та її унітарності; утвердження української мови як єдиної державної; незмінність зовнішньополітичного і внутрішньополітичного курсу розвитку країни”, – наголосив нардеп В’язівський. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ