Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вибори губернаторів повинні бути максимально прозорими – Євген Червоненко

«Оскільки проект закону про внесення змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» вніс Президент України, то я не бачу у цьому законопроекті нічого поганого», – прокоментував «Гал-info» екс-голова Запорізької ОДА, голова Національного агентства з підготовки та проведення Євро-2012 Євген Червоненко внесення проекту закону у парламент.
«Треба забезпечити тільки один принцип: щоб вибори губернаторів були прозорими. Максимально прозорими. Тоді усе буде в порядку. Я позитивно оцінюю такий законопроект», – зазначив Червоненко.
Нагадаємо, 10 січня Президент України Віктор Ющенко вніс у парламент проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації».
Зокрема, у проекті закону Ющенко пропонує, щоб голови місцевих державних адміністрацій призначалися на посаду Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України строком на п'ять років.
На посаду голови місцевої державної адміністрації призначається особа, яка перебуває в кадровому резерві голів місцевих державних адміністрацій, або в порядку переведення особа, яка на момент призначення працює головою іншої місцевої державної адміністрації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ