Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вихідні видалися «врожайними» на нелегалів

В ніч суботи, 28 листопада львівські прикордонники затримали групу нелегальних мігрантів, які намагалися незаконно перетнути кордон з Польщею. Порушників виявив прикордонний патруль відділу прикордонної служби „Грушів” на території Немирівської сільської ради Яворівського району за кілометр від лінії державного кордону. Як з’ясували прикордонники, троє іноземців-чоловіків є вихідцями з Палестини, а жінка з дворічною дитиною – громадяни Молдови. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

У громадян Палестини відсутні будь-які документи. Громадянка Молдови, яка має документи, розповіла, що палестинців побачила вже безпосередньо перед початком руху до кордону. Їх привів українець, який мав би організувати їй та дитині подорож до країн Євросоюзу. До речі, організатора незаконного переправлення через кордон цієї групи осіб прикордонники також затримали на ділянці відділу прикордонної служби „Грушів”. Ним виявився мешканець Закарпатської області. Проводяться фільтраційно-перевірочні заходи.

Ще двох порушників кордону затримали закарпатські прикордонники в неділю, 29 листопада, у селищі Кам’яниця. Про появу невідомих повідомили прикордонникам відділу прикордонної служби „Кам’яниця” місцеві мешканці. Невідомі виявилися громадянами Молдови. Документи у затриманих відсутні. Наразі прикордонники встановлюють особи порушників.

28 листопада на ділянці відділу прикордонної служби „Паладь Комарівці” оперативно-пошукова група затримала чоловіка, який незаконно перетнув кордон із Словаччини в Україну. Як повідомив затриманий, він є уродженцем Осетії, тепер проживає в Австрії. При собі він мав посвідчення, що дає право на перетин кордону, видане в Австрії. Чоловік розповів прикордонникам, що хотів потрапити на батьківщину до Осетії через територію України. Після притягнення до адміністративної відповідальності порушника буде передано словацьким колегам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ