Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком Львівської міськради визначив порядок затвердження містобудівних умов та обмежень

Виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 3 червня, визначив порядок затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок на будівництво, реконструкцію та реставрацію об'єктів архітектури і містобудування. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Управління архітектури департаменту містобудування у десятиденний термін з моменту надходження документів повинно подавати їх на розгляд виконавчого комітету.

Проекти рішень виконавчого комітету про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок на будівництво, реконструкцію та реставрацію об'єктів архітектури і містобудування, на реконструкцію та реставрацію окремих частин житлових та не житлових приміщень існуючих багатоквартирних житлових будинків без зміни зовнішніх геометричних розмірів їх фундаментів у плані при зміні функції житлового приміщення на нежитлову або при зміні функції нежитлового приміщення на житлову, а також при зміні техніко- економічних показників житлових та нежитлових приміщень (будівель).

У разі невідповідності намірів щодо забудови земельних ділянок вимогам містобудівної документації на місцевому рівні - проекти рішень виконавчого комітету про відмову у видачі містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок на будівництво, реконструкцію та реставрацію об'єктів архітектури і містобудування, на реконструкцію та реставрацію окремих частин житлових та нежитлових приміщень існуючих багатоквартирних житлових будинків без зміни зовнішніх геометричних розмірів їх фундаментів у плані при зміні функції житлового приміщення на нежитлову або зміні функції нежитлового приміщення на житлову, а також при зміні техніко-економічних показників житлових та нежитлових приміщень (будівель).

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради визначили виконавчий комітет органом уповноваженим видавати містобудівні умови та обмеження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ