Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Виконком прийняв кілька рішень у сфері містобудування

Сьогодні, 18 травня, виконком Львівської міської ради прийняв кілька рішень у сфері містобудування. Одне рішення члени виконавчого комітету не підтримали, а розгляд ще двох — перенесено.

Так, виконком прийняв рішення:

— Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.01.2017 № 6.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво прокуратурою Львівської області багатоквартирних житлових будинків з вбудованими нежитловими приміщеннями громадського і комерційного призначення, підземним паркінгом та об’єктами інженерного забезпечення на вул. Під Голоском.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво виробничо-промислового підприємства на вул. Т. Шевченка, 313 на земельній ділянці, призначеній для продажу на земельних торгах (аукціоні).

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Будівництво РСВ» нежитлової будівлі під літерами «Б», «В» з розширенням за рахунок надбудови поверху на вул. Кульпарківській, 151 під торгово-офісні приміщення.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Воркбуд» офісного будинку з підземною автостоянкою на вул. Гайдамацькій, 2-Б.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Імперіал Град» житлового комплексу на вул. Малоголосківській.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Контракт-стиль» нежитлових приміщень на просп. В. Чорновола, 57 з розширенням за рахунок надбудови.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ «Тандем-Захід» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями, центром дошкільного розвитку дитини та підземним паркінгом на вул. Садовій, 2-А зі знесенням нежитлових будівель.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. Нечипоруком Р. М. будівлі під літерою «Ч-1» на вул. Промисловій, 50/52 за рахунок прибудови та надбудови під промисловий парк

— Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 18.11.2016 № 1071.

Перенесено розгляд питань:

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію автозаправної станції ПАТ «Концерн Галнафтогаз» на вул. Клепарівській, 30-Б з влаштуванням автогазозаправного пункту.

— Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з розширенням гр. Габріелем О. Б. об’єкта торгівлі на вул. Г. Граб’янки, 28 за рахунок добудови та надбудови мансардного поверху.

Не підтримали члени виконкому рішення «Про внесення змін до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених наказом директора департаменту містобудування від 06.02.2013 № 21».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ