Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Виконком схвалив Комплексну програму профілактики злочинності та протидії тероризму

Сьогодні, 4 лютого, виконком Львівської міської ради схвалив Комплексну програму профілактики (запобігання) злочинності та протидії тероризму у Львівській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки, інформує кореспондент Гал-інфо.
Фото Олена Ляхович

Як зазначила директорка юридичного департаменту ЛМР Гелена Пайонкевич, пограма дозволяє Львівській міській раді передавати правоохоронним органам предмети матеріальнго забезпечнння та іншу допомогу.

Програма профілактики (запобігання) злочинності та протидії тероризму у Львівській міській територіальній громаді створена вперше. Вона спрямована на посилення захисту життя і здоров’я людей, громадської безпеки, охорони об’єктів і місць з масовим перебуванням людей на території Львівської міської територіальної громади (ЛМТГ), а також недопущення проявів тероризму. Як вказано в рішенні, програма триватиме три роки: з 2022 по 2024 рік. 

Фінансування заходів, що входять до цієї програми проводитимуть коштом коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, але додатково також будуть субвенції з бюджету ЛМТГ та власників об’єктів можливих терористичних посягань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ