Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Випусковий редактор львівського видання потребує донорів крові

Учора, 21 червня, незрячий випусковий редактор ZAXID.NET Володимир Пиріг із сильними опіками рук та верхньої частини тіла потрапив до опікового відділення львівської клінічної лікарні №8. Зараз журналіст потребує допомоги донорів. Про це повідомили на сайті видання.
Володимир Пиріг разом із своєю дівчиною Катериною.

Через сильні опіки Володимир Пиріг пробуде в лікарні близько 3-4 тижнів, а далі йому зроблять пересадку шкіри. За словами лікарів, зараз для лікування Володимиру необхідно 15 різних донорів, для здачі плазми крові. Донором може виступити будь-хто, не залежно від групи крові чи резус-фактора.

Здати кров для Володимира Пирога можна у Львівському обласному центрі служби крові за адресою: вулиця Пекарська, 65. Центр працює від 8:30 до 13:00 з понеділка по п'ятницю.

Як радять лікарі, напередодні здачі крові не можна вживати жирну, смажену чи копчену їжу, а також яйця, молочні продукти та алкогольні напої. У день дачі крові бажано відпочити, легко поснідати та не планувати на цей день інтенсивного фізичного навантаження. За 2 години до здачі крові не можна палити, за 48 годин до процедури треба відмовитись від вживання алкоголю, за 72 години - від ліків, що містять анальгетики. Мінімальна вага донора має становити 50 кг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ