Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Визначено розмір грошової застави на позачергових місцевих виборах 31 жовтня

У неділю, 31 жовтня, у Львівському та Яворівському районах відбудуться позачергові вибори, відповідно, Комарнівського міського і Шегинівського сільського голів.

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛОДА.

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, Центральна виборча комісія своєю постановою №346 від 14 вересня, на підставі відомостей Державного реєстру виборців станом на 11 вересня 2021 року, визначила розмір грошової застави для кандидатів на посаду цих голів. В обох випадках він складає 6 тис. грн.

Зоряна Павлів додала, що, відповідно до статті 225 Виборчого кодексу України, грошова застава буде повернута відповідному суб’єкту внесення, якщо за результатами місцевих виборів кандидата буде визнано обраним Комарнівським міським і Шегинівським сільським головою.

Посадовиця також повідомила, що станом на 11 вересня у голосуванні на позачергових виборах Комарнівського міського голови може взяти участь 10 тис. 381 виборець, а Шегинівського сільського голови - 8 тис. 327 виборців.

Нагадаємо, що 31 жовтня на території Львівщини також відбудуться проміжні вибори депутатів Новокалинівської міської ради Самбірського району у 1 і 5 округах, депутата Розвадівської сільської ради Стрийського району у 7 окрузі та депутата Судовишнянської міської ради Яворівського району у 5 окрузі.

Більше новин з виборчої тематики на сторінці «Державний реєстр виборців. Львівщина». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ