Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Wi-Fi-інтернет у квартирі: що важливо враховувати

Більшість абонентів потребують наявність якісного швидкісного інтернету вдома. Серед переліку операторів на українському ринку можна розгубитися, оскільки існує безліч пропозицій, тарифів та їх наповнення. Розглянемо послуги компанії Volia: що пропонує оператор та за якою вартістю.

Вимоги до Wi-Fi-обладнання

Якісне бездротове обладнання повинно відповідати таким вимогам:

  • Покриття всієї площі оселі, з урахуванням кімнат та балконів.
  • Можливість підключення до однієї Wi-Fi-точки не менш ніж 2–5 користувачів одночасно із різноманітних пристроїв: смартфона, планшета, телевізора, ноутбука. При цьому не повинна знижуватися швидкість завантажень.
  • Забезпечення рівномірного розподілу каналу між усіма користувачами.

Український iнтернет провайдер в Києві Volia встановлює необхідне обладнання на індивідуальне замовлення.

Доступні тарифи для приватних осіб

  • Інтернет 100 — високошвидкісний інтернет за 99 грн на місяць. Швидкість — 100 Мбіт/с, трафік не обмежується. Акційна вартість діє по 30.06.2021 для нових абонентів на протязі 12 місяців з моменту підключення, після чого регулярна вартість становитиме згідно вибраного пакета послуг.
  • Volia Turbo — високошвидкісний інтернет за 235 грн на місяць. Швидкість вдвічі більша — 200 Мбіт/с, трафік також не обмежується. Використовується технологія EuroDOCSIS 3.0.
  • Volia Smart HD +100 — високошвидкісний інтернет, IPTV та мобільне телебачення за 99 грн на місяць. Швидкість — до 100 Мбіт/с, трафік не обмежується. До перегляду доступно 120 каналів. Акційна вартість діє по 30.06.2021 для нових абонентів на протязі 6 місяців з моменту підключення, наступний період — за вартістю 199 грн на місяць — з 6-го по 12-й місяць. Після чого регулярна вартість становитиме згідно вибраного пакета послуг..
  • Volia Power Time Pro +200 — високошвидкісний інтернет, IPTV та мобільне телебачення за 399 грн на місяць. Швидкість — до 200 Мбіт/с, трафік не обмежується. Користувачу доступно 140 каналів.

Провайдер Volia: швидкий та надійний зв’язок

На ринку телекомунікацій провайдер Volia пропонує широкий перелік послуг для бізнесу та приватних клієнтів. Крім Києва, якісний ТБ-контент і швидкісний інтернет доступний жителям ще 33 міст — від Білої Церкви до Чернівців та від Львова до Херсона. 

Зв’язок із зовнішнім світом здійснюється за допомогою сучасних технологій DOCSIS, Ethernet, GPON. Цікавий та різноманітний контент забезпечують ретельно відібрані телеканали з усього світу. Передплатникам також пропонуються фільми власного каналу Cine+ з орієнтиром на потреби саме українського споживача. Тарифів багато, а ціни — доступні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ