Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Wizz Air визнана "Авіакомпанією 2020 року"

Wizz Air, найбільший лоу-кост перевізник у Центральній і Східній Європі, рада повідомити, що отримала звання «Авіакомпанії 2020 року» за версією Air Transport World, провідного медіа-бренду, що забезпечує глобальні авіакомпанії та організації пасажирських авіаперевезень інформаційними послугами.

Нагорода ATW Airline Industry Achievement – це найвище визнання, яке прагне отримати авіакомпанія чи її представник. Вона відзначає ефективність, високий рівень сервісного обслуговування та інноваційність як людей, так і організації.

Цього року відбудеться вже 46-е нагородження ATW AIA, і вперше в історії найпрестижніше звання «Авіакомпанії року» отримав ультра-лоу-кост авіаперевізник. Wizz Air, до того ж, стала першим  європейським лоу-костом, що отримав таке високе визнання.

За версією ATW, «Авіакомпанія року» має демонструвати виняткову ефективність за всіма бізнес- та операційними показниками; вирізнятися серед компаній-конкурентів; демонструвати високі показники безпеки, обслуговування клієнтів і фінансових результатів; пропонувати інноваційні сервіси та бути відповідальними у питаннях екології, трудових відносин і розвитку спільноти.

Церемонія вручення нагороди «Авіакомпанія 2020 року» відбудеться під час 46-ї щорічної церемонії нагородження в галузі авіаперевезень Air Transport World 2 червня у Відні, Австрія. Повний перелік переможців 2020 року оголосять найближчим часом.

Wizz Air заснована в Будапешті у 2003 році і на чолі з генеральним директором Джозефом Вараді стала європейською авіакомпанією, яка найшвидше розвивається та є провідним лоу-кост авіаперевізником у Центральній та Східній Європі. Wizz Air стимулює розвиток економіки на місцевому рівні, сприяє підвищенню  рівня зайнятості та забезпечує рекордну прибутковість і високий рівень ліквідності з року в рік, підкреслюючи безпрецедентну стійкість свого бізнесу на висококонкурентному ринку Європи. Стратегія Wizz Air щодо зростання та конкурентоспроможності сприяє збільшенню її ринкового капіталу у більш ніж утричі, з 2015 року. Крім того, авіакомпанія демонструє найкращі показники  акцій у світі і 31,6% прибутку за рік. Wizz Air також відповідально ставиться до навколишнього середовища, людей та культурного різноманіття.

Джозеф Вараді (József Váradi), генеральний директор Wizz Air повідомив: «Для нас велика честь бути першою в історії ультра-лоу-кост авіакомпанією, що отримала нагороду «Авіакомпанії року» за версією ATW. WIZZ заснована з метою формування майбутнього, в якому кожен має можливість вільно подорожувати, і ця нагорода наочно демонструє, що можна пропонувати нашим клієнтам низькі ціни і найвищий рівень обслуговування, котрий навіть перевершує їх очікування. Останніми роками ми досягли рекордних темпів зростання та вищої, ніж будь-коли, прибутковості, що підкреслює безпрецедентну стійкість нашого бізнесу на висококонкурентному ринку. Високі фінансові результати, а також три головні елементи, на які орієнтується Wizz Air – навколишнє середовище, люди та економіка – ведуть до досягнення нашої мети збільшити до 2027 року розширити авіапарк до 300 літаків наступного покоління, з якими ми будемо і далі впроваджувати інновації та збільшувати екологічну й економічну ефективність у галузі авіаперевезень».

Карен Уокер (Karen Walker), головний редактор ATW, зазначила: «Wizz Air точно заслуговує на те, щоб бути визнаною «Авіакомпанією 2020 року» за версією ATW. Ми вітаємо Джозефа та його команду і підтримуємо їх інновації й пристрасть до розбудови майбутнього, в якому кожен має свободу для подорожей».

Як щойно повідомляло Гал-інфо, WizzAir у зв'язку з пандемією коронавірусу скасувала рейс Львів-Братислава/Братислава-Львів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ