Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Зі Львова та Києва до Пардубіце: Wizz Air відкрив два нові маршрути

Wizz Air, провідний лоу-кост авіаперевізник України та найекологічніша* авіакомпанія Європи, сьогодні святкує відкриття 2 нових маршрутів зі Львова та Києва до Пардубіце (Чехія).
Фото: МА "Львів"

З 1 вересня українські пасажири мають змогу відкривати багату культуру та історію Пардубіце завдяки зручному розкладу WIZZ. Мандрівники вже можуть бронювати квитки на ці рейси на сайті wizzair.com та через мобільний додаток WIZZ.

Додаючи Чехію як нову країну до своєї української мережі, Wizz Air продовжує підкреслювати прихильність до українського ринку. WIZZ почала свою діяльність в Україні у 2008 році і з того часу авіакомпанія перевезла понад 11 мільйонів пасажирів до та з українських аеропортів. Діяльність WIZZ і надалі сприятиме розвитку місцевої економіки, авіації та туризму, пропонуючи пасажирам якісні послуги за низькими цінами. Завдяки розширенню своєї української маршрутної мережі, Wizz Air наразі пропонує пасажирам загалом 86 маршрутів до 17 країн з 5 українських аеропортів.

Сьогоднішнє повідомлення співпадає з новою ерою безпечних подорожей Wizz Air. Нещодавно авіакомпанія запровадила посилені заходи гігієни для забезпечення здоров’я та безпеки як пасажирів, так і екіпажу WIZZ. Зокрема, впродовж перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж – рукавички. Пасажирам без масок заборонено здійснювати посадку на борт літака, однак нову маску вони можуть завжди можуть придбати разом з набором для дезінфекції (1 маленька пляшка дезінфікуючого гелю, 2 пари рукавичок, 2 маски, 6 дезінфікуючих серветок). У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіку прибирання WIZZ усі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином. Під час перельоту пасажирів заохочують користуватися опцією безконтактної оплати покупок на борту. Згідно з новими правилами, пасажири мають дотримуватися заходів фізичної дистанції, впроваджених місцевими органами влади, та розраховуватися за всі необхідні послуги перед посадкою онлайн (наприклад, оплачувати додатковий багаж через Інтернет, послугу WIZZ Priority чи швидку перевірку безпеки), аби мінімізувати будь-які фізичні контакти в аеропорту. Відео, яке підготувала авіакомпанія, містить ключову інформацію щодо нових заходів.

Обираючи послугу WIZZ Flex, пасажири, у разі зміни обставин чи необхідності змінити дату/маршрут, можуть змінити бронювання квитка на будь-який інший рейс WIZZ. Додатковий рівень захисту бронювання пасажирів - гарантія спокою у нинішні часи невизначеності. 

Пауліна Госк (Paulina Gosk), менеджер з корпоративних комунікацій Wizz Air, зазначила: «Ми раді святкувати відкриття двох нових рейсів з Києва та Львова до Пардубіце. Віримо, що ця важлива подія посилить культурні та економічні взаємини між Україною та Чехією, а також створить для українських пасажирів ще більше доступних можливостей для подорожей. Завдяки посиленим заходам безпеки мандрівники можуть насолоджуватися комфортними та безтурботними подорожами з Wizz Air. Наш дружній екіпаж з нетерпінням чекає пасажирів на бортах нашого молодого та сучасного флоту».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ