Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я не чув інформації про участь НРУ у Конфедерації «Європейська Україна» – Богдан Бедрило

«Мені особисто нічого не відомо про участь Народного руху України у створенні Конфедерації політичних партій «Європейська Україна», – повідомив «Гал-info» заступник голови ЛКО НРУ Богдан Бедрило.
 За його словами, керівники партії на всеукраїнському рівні ще не повідомляли про це обласні партійні організації. «Я про такі наміри ще не чув», – сказав Богдан Бедрило.
«Можу повідомити, що Народний рух України активно розвиває співпрацю з Української народною партією. Між нами підписана декларація про співпрацю, яку на всеукраїнському рівні підписали лідери партій Борис Тарасюк і Юрій Костенко. Ми злились в одну партію і проводимо активну співпрацю щодо спільних дій наших політичних сил. Проте інформації про участь НРУ у Конфедерації політичних партій «Європейська Україна» у мене немає. Водночас ми проводимо переговори щодо об’єднання правих сил Львівщини в одну партію з метою впливу на формування єдиної національної держави», – зазначив Богдан Бедрило. 
Нагадаємо, як уже повідомляло «Гал-info», вчора лідер УНП Юрій Костенко повідомив журналістам, що низка політичних партій, зокрема "Народний Союз „Наша Україна", Громадянська партія "Пора", Конгрес Українських Націоналістів, Народний Рух України, Народно-демократична партія, Партія промисловців і підприємців, партія "Християнсько-демократичний союз", УНП, УРП "Собор" ведуть переговори про створення Конфедерації політичних партій "Європейська Україна".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ