Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Я відчуваю себе чужою у політиці — Руслана Лижичко

Співачка Руслана досі ще не вирішила, чи правильно вона зробила, коли пішла у політику, — повідомила сьогодні, 20 листопада, на прес-конференції у Львові переможниця Євробачення, народний депутат України.
„Я відчуваю себе чужою у політиці. Для мене це дуже далекі речі: всі ці кулуарні інтриги, подвійна, а інколи і потрійна гра. Я до сих пір ставлю собі питання: чи правильно зробила, коли пішла у політику. Я довго противилася цьому і завжди знала, що політика — це не моє. На ці теми я багато спілкувалася із Віталієм Кличком: що люди нашого статусу роблять у політиці, тобто люди, яким від політики взагалі нічого не треба, але політиці від нас треба багато. І все ж, напевно ми зробили правильно, коли пішли у політику, ми — політики нового покоління, яких добре знають у світі і які мають змогу рекламувати свою державу”, — зазначила Руслана.
За словами співачки, вона обов’язково святкуватиме Десь свободи — другу річницю Помаранчевої революції і попри всі події в державі вважає цей день великим святом для себе.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ