Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ягідництво має стати промоутером Львівщини в агропромисловому секторі

28 квітня на Львівщину із робочим візитом прибув перший віце-прем‘єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів. Він, зокрема, відвідав агрофорум “АГРОПОРТ Захід Львів 2017”. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

“Агропромисловий сектор Львівщини та України загалом має велику перспективу унаслідок модернізації галузі та залучення інвестицій. І представники 12 країн, присутні тут, на агрофорумі, підтверджують увагу до вашої області та її можливостей - зазначив Степан Кубів. - На сьогодні загалом важливими є розвиток кооперативногро руху, підтримка індивідуальних селянських господарств та розвиток органічної продукції”.

Також перший віце-прем‘єр-міністр України – міністр економічного розвитку і торгівлі України зауважив, що модернізація та підтримка фермерських господарств повинна бути для Львівщини одним із основних чинників розвитку.

Голова Львівської ОДА Олег Синютка продякував у особі Степана Кубіва уряду за чітку позицію та стабільність у співпраці зі Львівщиною та зауважив, що одним із найбільшим промоутером області в агропромисловому секторі має стати ягідництво.

Також очільник Львівщини зазначив: “Дуже важливо, аби сьогодні Львівщина стала хорошою платформою для дискусій, зокрема у питаннях впливу клімату на зміну виробництва відповідної продукції та щодо обрання правильної методики та технології виробництва”.

Нагадаємо, 27 квітня, у Львові, на території аеропорту "Львів", стартував один із найбільших у Східній Європі агрофорумів "АГРОПОРТ Захід Львів 2017". Він зорієнтований на розвиток потенціалу дрібних та середніх виробників аграрного сектору, а також промоцію виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ